View Single Post
Vechi 27.06.2012, 00:08:13
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Religia: Ortodox
Implicit helloooo

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
ma uit la stiri asa ca vad ce se intampla si in Romania,si traiesc in oras,stau la bloc ...dar crime ca in America la noi nu exista;nu am auzit ca un pusti de liceu sa intre cu un pistol automat intr-un liceu si sa omoare nu stiu cati elevi asa cum se intampla in America.si altele si altele ,de ce nu vrei sa recunosti ca in America se intampla mai multe crime,violuri...decat la noi ?

-cred ca te minti tu ca totul e bine si frumos in SUA
Uite, eu una stau de șase ani în State și, sincer vorbind, n-am motive să mă plâng.

Dar tu, nu te mai îmbăta cu apă rece că nu-ți folosește la nimic "cruciada" asta anti-americană. Dacă nu știai, USA este ca populație de peste 10 ori cât România, iar ca suprafață numai Texas-ul este de 4 ori cât România (asta pentru 'analiza' ta cantitativă). Btw, nici eu n-am auzit în State ca un fost înalt demnitar de stat să aleagă sinuciderea atunci când este condamnat în justiție. Dar în fine, asta e altă mâncare de pește. Sigur n-are legatură cu credința !

Noapte bună, somn ușor și vise plăcute ! Să te trezești un pic mai bun mâine dimineață.