View Single Post
Vechi 26.06.2012, 16:43:44
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Nu vezi că ai tactica lor în sânge:
-mă faci conflictual, încurcat, mincinos, habarnist, servitor al minciunii, tot eu, ''bună'' gLumea...
-mă faci băsist, rasist, securist, jignist...
-mă faci ziarist vândut ca ăia pe care voi nu-i puteți înghiți, deși EVZilei și RL sunt ultimele ziare necorupte încă de minciună și manipulare roșie, și B1 ultima televiziune liberă de USLași,
-mă faci că slujesc minciunii ca inconștientul și că o să-mi pară rău cândva și vi tu ca să mă corectezi pe mine că cică nu e așa cum zic de sus de la Dumnezeu ci e cum zici tu de la structurile ce te-au amețit de tot, aduci tu tot felul de argumente de copil naiv ca la final să mă informezi că mafia e condusă de Băsescu sau de Macovei bețiva și jaful a fost dat de PNTCD și de PDL...
Pai uite cum esti vandut minciunii. Eu vorbesc despre o grupare din PNTCD condusa de Radu Vasile - > tu imi zici ca eu am zis de PNTCD.
Orice turturica pe limba ei piere.

Varza a la Cluj :
http://www.napocanews.ro/2009/11/dor...-coposu-2.html

Plin de miștocăreală dâmbovițeană, Radu Vasile a refuzat invitația părintelui Pădurean la masă și și-a umplut buzunarele cu alune și covrigei și a urcat fluierând în mașinile SPP-ului. Atunci am înțeles clar că PNȚ-ul a murit. Premierul Radu Vasile era mancurtul securist și tipul de politician propus de servicii pentru anii 2000. Și ne mai mirăm cum se poartă clasa politică față de români și România?

Last edited by iuliu46; 26.06.2012 at 16:49:34.