Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Nu vezi că ai tactica lor în sânge:
-mă faci conflictual, încurcat, mincinos, habarnist, servitor al minciunii, tot eu, ''bună'' gLumea...
-mă faci băsist, rasist, securist, jignist...
-mă faci ziarist vândut ca ăia pe care voi nu-i puteți înghiți, deși EVZilei și RL sunt ultimele ziare necorupte încă de minciună și manipulare roșie, și B1 ultima televiziune liberă de USLași,
-mă faci că slujesc minciunii ca inconștientul și că o să-mi pară rău cândva și vi tu ca să mă corectezi pe mine că cică nu e așa cum zic de sus de la Dumnezeu ci e cum zici tu de la structurile ce te-au amețit de tot, aduci tu tot felul de argumente de copil naiv ca la final să mă informezi că mafia e condusă de Băsescu sau de Macovei bețiva și jaful a fost dat de PNTCD și de PDL...
|
Pai uite cum esti vandut minciunii. Eu vorbesc despre o grupare din PNTCD condusa de Radu Vasile - > tu imi zici ca eu am zis de PNTCD.

Orice turturica pe limba ei piere.
Varza a la Cluj :
http://www.napocanews.ro/2009/11/dor...-coposu-2.html
Plin de miștocăreală dâmbovițeană, Radu Vasile a refuzat invitația părintelui Pădurean la masă și și-a umplut buzunarele cu alune și covrigei și a urcat fluierând în mașinile SPP-ului. Atunci am înțeles clar că PNȚ-ul a murit.
Premierul Radu Vasile era mancurtul securist și tipul de politician propus de servicii pentru anii 2000. Și ne mai mirăm cum se poartă clasa politică față de români și România?