Citat:
În prealabil postat de vsovivi
Deci eu zic de una iar voi hop atac la persoană, eu iar vă rabd și vă îndrept voi iar hop atac la persoană...
Eu când vă jignesc, defapt vă mângâi... căci sunt dulci jigniri prietenești căci știu cu cine am deaface, cu niște copii naivii și foarte creduli. Deci n-am cum să vă jignesc vreodată deadevăratelea...
Așa că dacă te-ai supărat și nemulțumit citind textele mele înseamnă că ai partypriuri cu băștile roșii ca să vă dea și vouă căpușea cea mare și roșie ceva de supt sau de ros... o funcție căldicică.
Eu n-am de ce să mint sau să jignesc pe cineva... eu mă străduiesc să țin de linia Adevărului pe calea Lui.
Voi însă n-aveți decât să faceți viceversa, să mă jigniți, decredibilizați, să-mi dați lecții morale sau juridice... 
|
Vsovivi,
declar pe proprie raspundere ca esti cel mai simpatizat user de pe acest forum, si intr-adevar nu ne consideram jigniti deoarece tu pui pasiune si suflet in tot ceea ce scrii [spre deosebire de unii care pun doar venin ca altceva nu au.... intrebare: din ce vine rautatea, autosuficienta, aroganta, lipsa totala de omenie? ceva frustari? neimpliniri? vreo boala sufleteasca? -subliniez ca nu este un apropos la adresa ta ci a celor despre care faceam vorbire (paranteza asta [] ce-am deschis-o imi aminteste de o vorba olteneasca ce zice ca acolo unde e multa minte e si prostie cu carul)], deci afirm inca o data cu tarie ca nu te consideram "jignitor".
Pacat ca nu te alegi si cu niste firfirei de pe urma sustinerilor, zau asa, ar putea sa mai dea si ei cate ceva...
Si daca mai scapam si noi caii... nu te supara, acuma nu putem avea toti aceeasi parere (nici macar in privinta tramvaiului!!!!

)
Tu da-i bataie si tine-ne la curent cu toate.
Daca ar fi sa ma conformez trendului as incheia spunand: spor; dar eu sunt conservatoare si respect limba romana asa ca zic: spor la treaba!
Apreciez ca militezi pentru ideile tale, chiar daca nu suntem de acord cu multe dintre ele.
PS: Si mai decripteaza semnatura aia, mama ei de semnatura!