View Single Post
Vechi 25.06.2012, 15:56:37
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
N-am stat să citesc tot, te rog să mă ierți.
Dar ce am citat nu e jignire, nu? E un mesaj de felicitare, de încurajare creștinească, nu?
Iar ai scos din context... Păi nu ești în stare să citești un rând?
Citat:
Repeți că ești papagal decredibilizant și încăpăț și categoric... sau pentru ce tot repeți?.. dacă nu așa vrei să te prezinți?
Ai ciuntit prima propoziție și te dai mare detectiv care bănui și pricepi corect, păi nu i-am arătat în ce am scris că practic așa vrea el să se prezinte și reprezinte? Dacă el așa se prezintă pe forum de ce-mi spui tu mie că cică eu îl jignesc, tu chiar n-ai minte să citești ce a scris el și ce a toooot repetat exact ca papagalul cel cârlan cu papagal și tupeu mincinos?

Mesajul meu era o chemare ca să nu cadă în ridicool... dar tu ciuntind și scoțând mereu din context pricepi mereu ca diavolul securist care stă la pândă să te găsească cu musca pe căciulă în timp ce el are mâța neagră în sac!

Așa faci tu... cu mine și apoi zici că cică eu te-am jignit pe tine sau pe alții... oare chiar nu ți-e rușine să tot stai la pândă și bănuială și ironie și reproș? N-ai obosit să tot încerci să ''mă faci'' din textele mele?

Dacă n-ai nimic de zis de ce te pui dumneata să faci pe lupul moralizator? De ce decredibilizezi tu sursele încercând să mă scoți ''jignitor''?

Simți că pe nedrept l-am jignit dacă l-am jignit? Păi tu nu vezi ce scrie el? Alea ce sunt?

Deci eu zic de una iar voi hop atac la persoană, eu iar vă rabd și vă îndrept voi iar hop atac la persoană...

Eu când vă jignesc, defapt vă mângâi... căci sunt dulci jigniri prietenești căci știu cu cine am deaface, cu niște copii naivii și foarte creduli. Deci n-am cum să vă jignesc vreodată deadevăratelea...

Așa că dacă te-ai supărat și nemulțumit citind textele mele înseamnă că ai partypriuri cu băștile roșii ca să vă dea și vouă căpușea cea mare și roșie ceva de supt sau de ros... o funcție căldicică.

Eu n-am de ce să mint sau să jignesc pe cineva... eu mă străduiesc să țin de linia Adevărului pe calea Lui.

Voi însă n-aveți decât să faceți viceversa, să mă jigniți, decredibilizați, să-mi dați lecții morale sau juridice...

Last edited by vsovivi; 25.06.2012 at 16:08:55.