View Single Post
Vechi 25.06.2012, 11:12:02
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Cand a lucrat Florin Georgescu la FNI ?
Mai citeste odata ce ai primit de la partid inainte sa scrii.
Nu se mai vede căci don Georgio și-a scos din CV perioada aia...
...însă dacă nu mă crezi, caută și tu pe net și vei găsi!

Nu eu primesc de la partid căci nu-s membru la niciunul ci eu dau de scris și de citit la partid, la toate... deci ei iau de la mine textele... și le dau mai departe căci eu nu mă supăr dacă mă plagiază... le dau gratis la toate partidele!

Deci carevasăzică voi dacă aflați adevărul, în loc să-l credeți pe El voi decredibilizați sursele?.. păi asta e cea mai clară dovadă că voi lucrați sigur la unul din partide pe care ați pariat din superstiție căci decredibilizați sursele ca să dăinuie minciunile voastre luate drept adevăruri ca să câștigați pe nedrept... sau vă doare că ați susținut mafihoții și i-ați mai și ales cu 88%. Lasă că în toamnă v-a fi viceversa!

Păi cine v-a învățat să trageți în pianist în loc să țintiți mândria și păcatul? Năstase? Păi el a tras foarte corect, ajutat de polițistul lui Rus, a lovit gâtul de lebădă aflat în gușe și umărul cu cele două table ca să audă când plouă de la mâna dreaptă cu care a semnat toate potlogăriile păguboase pentru România și benefice numai pentru suicigașca lor de băieți teribili și conflictuali care aurncă toate pe adeversari ca și cum cică ar fi defapt viceversa. Da' vine și vicentoarsa, așa că degeaba se distrează ei ca șobolanii care au părăsit vapoporul român.

Last edited by vsovivi; 25.06.2012 at 11:31:48.