View Single Post
Vechi 24.06.2012, 20:32:09
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adrianna Vezi mesajul
Fiecare crede ce doreste. Eu stiu ca nu face parte din nici un grup carismatic ci sunt coordonati de preotul parohial si de un calugar franciscan. Si as dori sa stiu cu ce autoritate poate cineva judeca ceea ce nu cunoaste. Asta pe langa faptul ca pomul rau nu face roada buna dupa spusele Domnului.
Adevarul din ortodoxie da oricui certitudinea si faptul ca ceea ce spune ortodoxia e adevarul. Asadar daca cineva stie ca o zebra are patru picioare poate afirma si ca cine spune ca are doua picioare se afla in eroare.
Din afara nu ai cum sa vezi adevarul. Si nu are cum sa site cieneva lucrarea vrajmasului, deosebirea duhurilor. Daca citesti lucrari ortodoxe o sa vezi ce poate face si ingerul cazut si ce minuni poate sa faca. Si o sa vezi ca de multe ori ingerii cazuti dau la inceput roade bune, indeamna la fapte bune, nu fac de la inceput rau.
P.S. De aceea catolicii sunt probabil singurul cult care au laudat la nivelul conducerii miscarea carismatica, pentru ca si ei au minuni asemanatoare. Minunile catolice sunt diferite de cele crestine si asemantoare celor pagane.
Reply With Quote