View Single Post
Vechi 23.06.2012, 14:58:12
Adrianna Adrianna is offline
Banned

Data înregistrării: 22.06.2012
Implicit

Multumesc de raspuns.

La Cincizecime si dupa, Duhul Sfant s-a manifestat in chip vazut in lume, prin minunile promise de Domnul Iisus.
Este logic ceea ce spuneti, ca ogorul trebuie intai lucrat pentru a da roade, dar la fel de adevarat este ca nu ajunge doar lucrul ci trebuie intai semanata o samanta buna, si apoi trebuie si soare si ploaie. Deci trebuie invatatura buna/Cuvant bun, adevarat (samanta), lucrul omului dar si Duh Sfant (soarele si ploaia) care sa faca sa rodeasca samanta, toate acestea trebuie impreuna. Iar cand roadele apar, chiar si la batranete, ele trebuie sa se vada din moment ce pomul se cunoaste dupa roade. Acum poate ca eu inca nu oi fi lucrat destul ogorul, dar toti ceilalti din jurul meu, nici ei nu au lucrat? Chiar nici unul cu cateva exceptii pe care incerc din rasputeri sa le gasesc ca sa imi confirme ca samanta este totusi buna? Asta ma pune tot mai mult pe ganduri. Si cu atat mai mult cu cat intreband la altii am descoperit ca ei au roadele fara a fi nici ortodocsi si nici parinti imbunatatiti ci simpli credinciosi in religia lor. Cum se explica totusi?
Reply With Quote