View Single Post
Vechi 23.06.2012, 08:32:22
antoniap
Guest

Implicit

Sa nu lasam sectele sa ne faca programul de rugaciune!

Eu am incercat sa atrag atentia ca acest program a fost creat cu bataie mai lunga, din moment ce a fost deja aplicat in mai multe manastiri. N-am spus ca nu mai sunt manastiri unde se fac slujbe de noapte. Asta ar mai lipsi! De asemenea, am subliniat faptul ca exista discrepante intre titlu si continut. In plus, se bazeaza pe minimum dogmatic, raspunzand idealurilor ecumeniste.

Nu scrie nicaieri, la ortodocsi, ca crestinul trebuie sa se roage noaptea numai cu binecuvantarea duhovnicului. Sa nu inventam Ortodoxia, totusi, dupa tiparele programului postat si nici dupa programul unor biserici din Toronto.

Nu te bagi sa spui cum sa-si petreaca crestinul cele 24 de ore, incluzand doar 16 ore! Acest program este bun pentru o ortodoxie superficiala, fara vlaga. Rugaciunile particulare de noapte precum si slujbele de noapte sunt cele mai puternice. Sa nu lasam sectele sa ne faca programul de rugaciune.

Eu am crezut ca ai postat acest program de rugaciune pentru a-l supune unei dezbateri, nu pentru a-l apara si a-l impune, Laura.

Last edited by antoniap; 23.06.2012 at 08:36:13.
Reply With Quote