Săracul... și cât suferă sărmanul, pe nedrept, numai Băsescu e vinovat pentru halul inuman în care l-au adus. Răspunsul este categoric NU! Noi avem suflet foarte mare... și nu ne bucurăm de răul nimănui... decât al păcatului, firește, și al mândriei pe nedrept!
Păi, precis că voi toți v-ați fi bucurat dacă ar fi nimerit bine, adică direct în c..ul ăla băsist al lui Băsescu sau în ochiul ăla coanciș al lui în timp ce ar fi ieșit de la palatul Cotroceni, (după lozinca: ieși afară javră ordinară)... adică în timp ce ar fi fugit mâncând pământul pentru că nava prezidențială tocmai ia apă la pupa pe tema plagiatelor.

Nu v-a zis oare că nu se va ascunde sub birou?
Mă, păi tu-mi dai mie lecții cu citate potrivite la cuvintele mele ciuntite și scoase din context ca să-ți iasă insinuarea, că cică eu aș fi sadicu'? Eu aș fi cel ce îndeamnă la violență? De ce mă ispitești deci la violență? Nu ți-e rușine?.. concitadino?
Acuma că a scăpat de pârnaie, de moarte, de politicieni, de toți procurorii și judecătorii lui Băsescu, de ce nu-l lăsați și voi în pace? Ce oameni răi la suflet sunteți... 'jigodii' așa cum a zis avocatul ăla de la România Mare, fost, l-a dat afară până și Vadim. De ce sunteți deci atât de răi cu un fost prim ministru? Nu știați oare că numai de Boc aveți voie să vă luați? El e vinovatul de criză și de toate relele, deci lăsați în pace un biet muribund... are și el 62 de ani, a împlinit o vârstă, deci se apropie și moartea aia cândva... vouă chiar nu vă e rușine și chiar vreți să repete gestul din vina voastră? Dacă acuma sare de la etaj sau bea diluant sau își bagă siringa în creier... chiar nu vă e milă de un foarte mare diplomat și de cel mai bun prim ministru al tuturor timpurilor?
Eu nu m-aș juca cu focul, cu revolverul... în locul vostru, n-aș gLumi pe seama traumelor unui om bolnav. Să vă fie rușine!