View Single Post
Vechi 22.06.2012, 11:55:32
TunsDiana
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul

Mie-mi pare rău că Adrian n-a nimerit bine, trebuia să tragă nu după corzile vocale ci după gâtul de lebădă ascuns în gușa proprie și personală... oricum măcar el a încercat să ucidă păcatul căci l-a oprit poliția ca să nu ucidă și păcătosul... căci oare ce ne-am fi făcut noi fără Adrian copilul minune, diplomat de renume mondial? Bine că a scăpat. Însă acum era țara mult mai săracă fără marele vânător dacă, Doamne apără și păzește, ar fi murit, fără marele mentor de drept, fără Munchausen și discipolii care au promis în cor răzbunare exact ca mafia!

Nu doresc nici eu moartea păcătosului... a vinovatului... a osânditului, a sinucigașului, a accidentatului, a mafiotului... însă ceva eroare există.

Și atunci cine e vinovat de ce s-a întâmplat? Precis Ciuvică... și nu Băsescu, că cică s-a interesat dacă scapă... i s-a făcut până și lui milă, ca să mai ia niște voturi... firește că asta spun mercenarii, că plânge pentru voturi.

Da', ne este milă de el așa cum ți-e milă de un copil prost, dar nu ne este milă de păcatele și fărădelegile și vicleniile și păcălelile lui molipsite la scară generală în popor. Mai milă mi-este de Băsescu chiar dacă nu sunt PDList, căci el sărmanul chiar crede că e vina lui... halul și criza în care am ajuns.
Eu cred ca Nastase a fost un las, in loc sa fie barbat si sa accepte consecintele faptelor sale....