View Single Post
Vechi 21.06.2012, 08:04:17
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Eu cred ca in general ce a postat Laura sunt lucruri folositoare crestinilor,lucruri de care trebuie sa tinem seama; oricum cred ca depinde si de nivelul de intelegere/duhovnicesc al fiecaruia;
-dar totusi sunt multe chestii care ar cam trebui sa fie cam la fel pt toti,adica sa ne ferim de ele pt ca sunt rele evident:

"-NU e bine sa mergem la cabinete de radiestezie, bioenergie, parapsihologie, vrăjitorie, spiritism, yoga sau alte forme de magie și ocultism.
- sa ne preocupăm de horoscop, zodiac, astrologie

- NU e bine să fim francmasoni: funcționari în organizații, organisme, societăți, fundații, asociații, cluburi și ligi naționale și europene.
- NU e bine sa practicam: masturbare, perversiuni: împreunări anale / orale, cu animale; homosexualitate și lesbianism sau pedofilie.
- NU e bine sa credem în vrăji / superstiții populare ori “științifice” păgînești și să luam sfat în necazuri de la vrăjitori și ocultiști (chiar botezați ortodox): radiestezie, bioenergie, acupunctură, telepatie, telekinezie, hipnoză, dianetică, meditație transcendentală, spiritism, yoga, sau alte forme de vrăjitorie europeană și orientală.
- NU e bine sa fim ecumenisti

-despre televizor /televiziune in general vreau sa mai zic ca ar trebui sa tinem cont ca este negativa(indiferent de programele urmarite) in sensul in care ne afecteaza creierul si mintea negativ normal ca si prin continutul de 2 lei sau nefolositor,malefic al emisiunilor tv;
-sunt foarte folositoare cartile lui Virgiliu Gheorghe:

Efectele-televiziunii-asupra-minții-umane
http://www.scribd.com/doc/61170476/V...%C5%A3ii-umane

Virgiliu Gheorghe – Este vizionarea TV un comportament religios?

Last edited by antiecumenism; 21.06.2012 at 08:14:02.
Reply With Quote