Citat:
Īn prealabil postat de iustin10
Ti am scris deja ca vorbele tale mi-au intrat in suflet.
Nu ca m-am schimbat de a 2 a zi,dar s-a trezit mai mult in mine persoana aceea care spui ca exista si in tine,si tinzi catre ea.
Dar totusi,postarea de acum nu ti-o inteleg. Am lasat eu poezia si ai luat-o tu?
Fii mai clar si chiar mai franc,ca nu ma supar. Ma consideri prost sau bolnav sufleteste sau nebun (caci consideri ca am nevoie de un teraput)? Ca nu se intelege prea bine din postarea ta. Si daca da,de ce? Ca doar am zis ca acela ar fi bine sa fie vizitat la spital...Poate nu am inteles eu ce ai vrut sa zici de fapt.
Oricum eu n-am avut curajul sa mai discutam despre aspecte personale,aici,ca nu stiu cat de interesati sunt ceilalti de asta.
Poate ne mai ciocnim in opinii , sau poate vorbim pe privat ,si atunci se va vedea si mai bine cum suntem fiecare.
Cert e ca sunt deschis la dialog,si pretuiesc toate persoanele care sunt dispuse la asta
|
Asa cum ti-am scris deja, te consider bolnav cam in aceeasi zona in care sunt eu insumi bolnav. De aceea, pentru ca am sesizat clar similitudinile, ti-am si recomandat ceea ce m-a ajutat pe mine (facusem o lista intreaga).
Boala de care suferim toti este spirituala. N-ar erost sa mai lungesc aici vorba, ca doar despre asta vorbim mai mereu.
Problema e ca ne lasam dusi de ea si dam semne clare catre cei care au lucrat ceva mai mult decat noi cu propriile afectiuni sufletesti. Mai mult, riscam mereu sa ne intoxicam intre noi, ca niste bolnavi de gripa, de pilda, care stranuta neglijent unii in nasul celorlalti, scuipa pe jos etc. De aceea am avut o oarecare asprime,poate nelalocul ei, cand ti-am scris.
Nu te consider prost, am spus deja aceasta, nici nebun in sensul clinic. Si nici nu spuneam acestea chiar daca, vai, te credeam asa. Nu ar fi fost deloc un lucru cuviincios si folositor. Eu sunt impulsiv si adeseori mitocan, dar nu fac apologia mitocaniei. Dimpotriva, imi detest latura asta, care tine de nevrotismul meu ridicat si caut sa ma vindec. Dar uneori scap haturile si gresesc. Imi cer iertare!