Citat:
În prealabil postat de Dumitru73
asa este. de aci i se trage si numultumirea.
tatal lui nu ii da bani dupa necesitatile lui.
nu stiu care ii sunt cheltuielile, dar stiu ca atunci cand are bani, pierde cam 3-4 nopti in cluburi. doar la seri folk.
dar tot cheltuie cateva zeci de lei, plus taxiul ...
|
Se refera la mine intrebarea lui Alin :)
Desi nu am vazut nici o legatura de ce ma intreaba daca stau cu parintii..
Cei cu manifestari de nebunie au impulsul acesta de a sta mult intre oameni,in parcuri ,cu o cola ,o bere, orice,sa fuga de ei insisi probabil .Eu vorbesc pentru ca am cunoscut o persoana identica cu cea pe care o descrii tu,si in perioadele de nebunie asta facea .
Dar mai lungi erau perioadele lui normale ,in care era un om saritor ,vesel,care inspira optimism.
Si pe mine m-a sunat intr-o noapte din club,de fapt mi-a dat mesaj ,si nu m-am dus.
Am gandit la fel ca tine si ca restul,deci nu sunt nici eu mai putin rational ca ceilalti.
Doar ca omul ala nu era complet nebun,era doar intr-o astfel de perioada de exaltare , si acum imi pare rau ca nu m-am dus in aceea noapte .
Nu numai pentru el,ca poate el nici nu isi mai amintea apoi ca am fost pe la el . Dar si pentru mine aveam ce invata ,pentru ca as fi vazut 'omul' ,si in perioada de marire si in perioada de cadere , si mi-as fi adus aminte cat de fragili suntem .As fi invatat sa pretuiesc omul si cand e jos , nu numai cand e normal si simpatic,si incalzeste cu spiritul sau atmosfera.