Subiect: am gresit?
View Single Post
Vechi 18.06.2012, 00:44:35
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Dar omul cazut,privirea celui care isi pune nadejdea in noi , de aceasta cum putem sa ne ferim ? Nu merita sa ne oprim o clipa in loc si sa ii dam atentie ?
Iustin, daca vrei sa afli raspunsurile noastre, ale forumistilor de aici pe aceasta tema, te rog sa cauti cele jde topice deschise deja. Acolo vei afla cum vedem noi problema. Iti recomand in primul rand topicul deschis de N.Priceputu, apoi problematizarile si marturisirile surorii Glykys, interventiile pline de compasiune si de regret ale lui Mari_S etc. etc. Sunt sute de marturisiri pe aceasta tema. Cand te lamuresti, citeste pentru amuzament si interventiile mele, daca voiesti.
Stai linistit, nu trecem ca mortii pe langa semenii nostri. Am fost si noi la scoala primara, am invatat sa cedam locul in autobuz, sa ajutam un orb care nu nimereste statia de taxiuri sau pur si simplu strada, sa insotim o gravida la maternitate, sa dam un covrig din cei o suta pe care ii purtam hamesiti prin buzunarele noastre burduhanoase, sa zicem buna ziua s.a.m.d. .....:)
Reply With Quote