View Single Post
Vechi 06.10.2007, 16:47:14
jenica
Guest

Implicit

:)Eu nu stiu daca as interzice pur si simplu sau as scoate tv sau calculatorul din casa. Daca as fi mama sfantului Iacov as merge cu copii in padure dar...nu sunt! Ce ma fac ca si eu folosesc si calculatorul si televizorul? Daca ar fi sa vorbesc din inima mea probabil as face ca Iov (probabil..nu ma judecati) si as plange, as da jertfe ptr copii mei.. dar nici asta nu sunt.. Atunci, cum spunea Daniela, ce e de facut concret? Sincer? Nu stiu.. stiu doar ac motivul pentru care am pus aceasta problema e simplu! Aseara fetita mea (de 11 ani) privea la televizor "savurand" o bataie intr doua fete intr-un film. Era atat de "prinsa" de acest scandal ca zambea... privind-o am inceput sa plang. Speriata m-a intrebat, de ce plangi mama???? I-am raspuns, of, of fata mea draga. cat de departe suntem de iubirea adevarata. De iubirea pe care o gasim amandoua in viata Maicii Domnului ( din care mai citim uenori seara). Ea, nu putea macar sa zambeasca cand un om suferea chiar de era dusman..dar tu o faci..desi e doar o poveste la televizor.. M-am ascuns in camerea mea si am ince[ut mai mult sa pleng gandindu-ma cat de viclean este diavolul..cum printr-o intamplare "nevinovata" petrecuta intr-un film, ne dezvolta rautatea..si ne slabeste iubirea fata de aproapele.. E atat de viclean...atat de viclean..
Nu stiu daca trebuie sa aruncam televizorele, nu stiu daca trebuie sa intrerupem netul, nu stiu nimic din toate astea dar stiu ca ar trebui sa imi petrec mai mult timp cu copii mei explicandu-le ce inseamna iubirea. Ce inseamna jertfa si a iti pune viata pentru aporpele..poate ca intelegan acestea SINGURI vor intoarce fata cand vor vedea o scena de bataie..sau poatechiar vor stinge televizorul.. Nu putem sa ii ferim la nesfarsit, ma uit la mine , azi sunt maine..poate voi fi din nou prin spitale..ce vor face din urma?? Cred ca asta e intrebarea pe care trebuie sa ne o punem..
Reply With Quote