Subiect: am gresit?
View Single Post
Vechi 17.06.2012, 16:42:34
Annyta
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Intr-adevar, poti sustine o victima (a vietii) un agresor e mai greu.
Dar cam toti sunt mai intai victime, pe urma devin agresori.

Poate ceea ce i-a spus tatalui sau nu e corect, si pretentiile lui actuale nu sunt drepte, dar oare tatal sau sa fi fost corect fata de el de a ajuns in situatia asta?

Insa nu oricine are suficiente resurse sa se implice in astfel de probleme complicate.

Nu e drept sa-i inchizi usa in nas la toate capitolele. dar nu cred ca-ti poti asuma riscul sa dormi cu el sub acelasi acoperis (+ riscurile previzibile pe termen medius si lung de a deveni un soi de capusa).
<<727. Î n t r e b a r e : Oare trebuie să primesc pe orice călugăr străin care vine la mine, necercetînd cele cu privire la el? Iar dacă-l primesc, cum trebuie să-l slobozesc? Și trebuie să-i dau ceva cînd pleacă? Căci sînt unii care o cer și aceasta.
R ă s p u n s : S-a scris în Proverbe: „Nu băga pe orice om în casa ta" (Sir. 11, 13). Cînd vine deci la tine un străin, roagă-te mai întîi lui Dumnezeu și apoi cercetează cele cu privire la el; și de unde este și unde merge. Și de ți pare că trebuie să-l primești, primește-l și slobozește-l după ce l-ai hrănit, nedîndu-i nimic. Căci de vreai să faci peste puterile tale, nu vei putea mult timp.>>

Cred că nu ai greșit, neprimindu-l în casă. Ai primit deja răspunsuri și argumente în acest sens.

Last edited by Annyta; 17.06.2012 at 17:40:09.
Reply With Quote