Urzicuta,de regula imi place cum pui problema pe forum,asa,mai realist si uneori impartiala,lucru pe care-l apreciez,fiindca te apropii cumva de modalitatea mea de perceptie asupra lucrurilor inconjuratoare,insa cand vine vorba de credinciosii pe stilul vechi devii foarte acida,si aproape nejustificat.Nu stiu ce probleme ai avut sau ai cu acestia,sau doar cu modalitatea lor de "ratacire" in constiinta ta,dar mi se pare totusi deplasata atitudinea ta fata de acestia,nici macar fata de catolici sau alte confesiuni nu reactionezi astfel.De ce oare?
Va spun sigur,credinciosii pe stilul vechi nu dau buzna in biserica,care nu este construita de dansii,ei au autonomie proprie in aceasta priviinta,si nu sunt asa violenti sau neastamparati cum sunt caracterizati aici,mai degraba conducatorii bisericii Bor le perturba activitatea si-i deranjeaza in repetate randuri.
Iuda,din pacate nu ai explicat situatia ca sa fie priceputa cum trebuie,si scuza-ma,dar,dupa cum spunea cineva aici,parca nu ai scris in limba romana,lipsa virgulelor si caligrafia precara da alte intelesuri propozitiilor tale,sau mai degraba nu se mai intelege nimic din ceea ce scrii.
Fii mai explicit(a),spune despre ce sat este vorba,despre ce adunare confesionala,mai concret,este vorba,si tu ce rol indeplinesti in toata aceasta treaba,pe care cel mai sigur o poti rezolva cu Episcopul zonei respective.
|