Subiect: am gresit?
View Single Post
Vechi 17.06.2012, 00:39:04
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Nevoia sincera a celuilalt ,intradevar se simte . Pentru multi ,a cere,e doar o meserie.
Se simte clar că nu e vorba de o nevoie, ci de un profitor.
Citat:
Si atunci care e criteriul, cum recunoastem adevarta nevoie ? Nu tot ceea ce ne zice inima ,plecand si de la cum cere celalalt ?
Mie-mi zice inima să nu dau crezare ”aburilor” din bar cu toate că In vino veritas.
Una e nevoia și alta-i dorința neînfrânată.
Citat:
Asa ai simtit si tu in cazul acelui amarit ultim care ti-a cerut ajutorul.Asa a simtit si Dumitru,ca sa il ajute pe acela care l-a sunat noaptea.
L-a sunat noaptea pentru că la bar nu au cazare după ora închiderii și l-au dat afară că nici nu mai consuma.
Citat:
Din pacate nici unul din voi n-ati putut indeplini ce a-ti simtit ,din diverse cauze.
Omul de care era vorba aici,cred ca avea o nevoie sincera si disperata de cineva
Imaturitatea lui e asemănătoare cu a unui copil care așteaptă numai să primească; de aceea înjură medicii care-i fac injecții și pe taică-său că nu-i deschide cont la bar.
Un copil are nevoie de cineva de care să se ”atașeze” și de la care să primească iubirea; de aici rezultă că el, în copilărie, nu a primit destulă iubire.
Citat:
Atunci cand simtim asta ,chiar subiectivi fiind, sa nu ezitam sa ascultam inima mai mult decat ratiunea,asta am vrut sa zic.
Citește mai atent datele problemei ca să chibzuiești ce vrei să zici.
Citat:
Poti fi mai explicit,in ce sens sunt acele inselari ?
Cu ce ma insel?Sau cine se insala?
Ca să-ți dovedești că nu te înșeli invită la tine acasă o singură dată un alcoolic schizofrenic și tratează-l simplu cu o cafea de care are nevoie sinceră și disperată.

Last edited by Demetrius; 17.06.2012 at 00:43:05.
Reply With Quote