Subiect: am gresit?
View Single Post
Vechi 16.06.2012, 22:38:29
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Eu sunt intotdeauna pentru ajutor si milostenie,insa nu fara a rationaliza acest ajutor,aceasta mana intinsa.
Trebuie sa cercetez cazul apoi sa-l compar cu alte cazuri si in sfarsit sa le dau o prioritate.
Una este sa "ajuti" un matur ratat care refuza sa se integreze in societate,sa aibe un serviciu stabil,un program de viata pe care sa-l urmeze,care inca depinde de banii parintilor, pe deasupra nu-i cheltuieste cu masura,ci pe bautura-si alta este sa ajuti un caz disperat,gen persoane bolnave,someri,femei batute de soti care nu au unde sta o noapte,copiii sarmani alungati de acasa,etc etc etc etc

!
Si eu gandesc asa. Dar rezultatul? zero. Pentru ca mereu caut si nu gasesc pe cei care au cu adevarat nevoie. Si atunci cand gasesc pe cineva sa mi-l ceara ,eventual printr-o organizatie ,ma gandesc ca daca ajutorul se duce intr-o directie nepotrivita .
Nu ezitati ! Orice ocazie intalnita in viata ,in care ti se cere direct ajutorul,si care nu e bruiata de vreo organizatie de cerut mila lumeasca,vine direct de la Dumnezeu.Aceste okazii sunt rare,nu le ratati ! De ajuns ca in rest trebuie sa folosim mereu ratiunea ,daca e bine sa avem sau nu mila...
Reply With Quote