Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs
daca admiteti ca Biserica adventista este o componenta a Bisericii crestine, insa totodata sunteti de acord ca Biserica ortodoxa este o componenta a aceiasi Biserici crestine, una intemeiata de Hristos, de ce nu redeveniti ortodox? chiar nu va inteleg !
|
N-am spus că ar fi o "componentă întemeiată de Hristos". Dimpotrivă, am spus că Biserica Creștină a fost întemeiată de Hristos. Dacă acceptați ideea că BO a fost întemeiată de Hristos, pe cale de consecință trebuie să admiteți că și BAZȘ a fost întemeiată tot de El.
Citat:
iata, "ucenicul" nu numai ca a inceput sa-si faca cruce, dar chiar participa la parastase ortodoxe, da pomana pentru morti etc.; ce va impiedica sa-i urmati exemplul?
|
În primul rând, nu cred că a făcut exact ce spuneți dumneavoastră. În al doilea rând, eu Îl am ca model pe Hristos nu pe ucenic - cu toată stima creștină ce i-o acord.
Citat:
pentru ce sa ramaneti intr-o biserica care va taxeaza cu 10% din venit, cand puteti sa scapati de aceasta taxa, banii respectivi va pot ajunge pentru a cumpara, in cativa ani, o masina nou-nouta??!
|
Oricât m-ați considera "
un fel de evreu", totuși nu am apucături "
jidovești"