Citat:
În prealabil postat de maria40
No, iara esti Gica Contra! Zi si tu ca vsovivi, ca sa fie si sufletul lui multumit ca a reusit pana la urma sa ne deschida mintile ca eram incuiati rau di tat.
|
Draga mea, mințile vi se deschid abea atunci când cu chiu cu vai, având milă de Domnul, auziți ceea ce vrea El de la voi prin sfinți, adică abea atunci când chiar aveți urechi de auzit... cu toată inima, când le cresc ochi și urechi și aripi mâinilor voastre și inimii voastre.
Altfel vi se deschid iar doar ochii minții, ai minciunii și mintereselor ca să vă luați voi tot felul de drepturi pe nedrept, și mai ales dreptul de a știi voi mai bine ca alții și ca Dumnezeu ca să dați lecții... pe nedrept și viclene și pline de otrava răutății văzută și nevăzută... iar pentru toți ăștia a întrebat Domnul:
''Cum puteți?''.. căci din preplinul inimii vorbește gura... deci voi cum puteți să vă deșertificați la nesfârșit fără să vă pese de voi, unde veți ajunge, urmând la ca nebunii științifici toată învățătura gLumii pentru aluatul fariseilor și saducheilor care vă face să vă socotiți mari și tari ca ieșire din frică prin mândria pe nedrept.
Deci până nu vi se deschide vouă inima, mintea chiar dacă vi se deschide este în deșert căci nu spre bănuieli viclene și superstițios rele și pătimașe de pariori politici și credooli în bârfe viclene și electoral-lacome trebuie să vi se deschidă ca să strecurați țânțarul în timp ce înghițiți camila... ci mintea cea bună este aia care murind pentru sine învie pentru Dumnezeu... ascultând ca să-l iubească pe Domnul și iubindu-L ca să-L asculte... cu credință și fidelitate... căci altfel e frecție la piciorul de lemn... ăla al lui prigoană.
Da-Da, Mihail de România rege acum iar principii Duda și Margareta după... ''asta este pohta ce am pohtit-o Eu''... și unirea sub rege a Basarabiei și Bucovinei cu România Mamă... și Tată, căci și Tatăl ceresc este cu noi, însă trebuie ca asta să decidă poporul prin referendum.