View Single Post
Vechi 13.06.2012, 23:18:25
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Aveti multa dreptate. Cum pot eu sa-i cer copilului meu sa fie olimpic cind nici macar nu i-am cumparat creioane sa invete sa scrie! Lenea este a noastra, a membrilor si slujitorilor bisericilor istorice. Daca noi, credinciosii catolici, am fi exemple de sfintenie asa cum au fost multi sfinti in viata lor si cum ne invata si Sfinta Biserica sa fim, probabil ca foarte putini membri ar alege o alta confesiune.
Eu nu ii acuz nici pe membrii bisericilor istorice, caci poate nici ei nu au fost invatati cum ar trebui sa isi educe copiii; dupa cum se vede putini ortodocsi stiu ce este aceea mantuire si cum se realizeaza; mai mult sau mai putin toti am fost privati de o educatie crestina. Toti suntem oameni si avem dreptul la alegeri gresite. Insa v-am explicat doar un motiv pentru care ajunge un ortodox la np.
Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Eu nu m-am gandit niciodata ca neamul meu n-a fost unul mantuit, ca timp de mii de ani oamenii nu s-au mantuit, pana au aparut np. Nu trebuie sa mi se spuna asta, n-am "condamnat" niciodata oamenii si am fost sigura ca au existat mereu oameni credinciosi. Mi se pare "strigator la cer" gandul ca timp de 1850 de ani omenirea a fost damnata, pana au aparut np. Cum poate un om sa credea asa ceva? Cum poate sa creada ca Dumnezeu sta impasibil in fata unora care-l cauta sau cum crede ca nimeni nu l-a cautat? .
Nu multi cred asta. E intr-adevar o idee rotunda, dar le au si ortodocsii pe ale lor. Bunavointa sa fie, ca idei zurlii se gasesc... :)

Totusi, la ce varsta ai aflat ca exista mantuire si ce este ea? Si de la cine?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14

Last edited by Doriana; 13.06.2012 at 23:39:03.