Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj
|
Da, mi-e cam perpendicular de orice partid de pe pământ afară de UCS care este în ceruri.
M-am jucat un pic cu premiul tău, n-am reușit să trec de 400 și nu mai văd bine... deci ferește-te de greci și când îți fac daruri sau îți dau premii... ca să nu-ți ia ochii, să nu pățești ca Samson. Precis de aia vorbea @DragosP de cutiuțe și buline... o fi jucat prea mult și a dat vina pe mine că cică din pricina mea i-a intrat păr în ochi și i s-a incurcat mintea... iar.
Citat:
În prealabil postat de stefan florin
amice DE CE TOT VORBESTI LA PLURAL zicand "ATI VOTAT CU..."? De unde sti tu ca eu am votat cu USL? Te rog sa nu m-ai bati campii! Cine nu e cu mine e impotriva mea nu? Asta e deviza ta din cate vad eu. Curat crerstineste. De Duda nu m-ai zici nimic? El cum de nu a candidat la primaria capitalei?
PS: ce insemna UCS?
|
Păi cu cine să discut, nu cu Dumnezeu și cu voi? Sau tu ai vrea să discut numai cu tine frumosule......... răule... păi e frumos așa ceva?
Stiu cu cine votați voi din ce susțineți voi, imediat vă cunosc ce poame păcălite sunteți... păi pe toți v-a vrăjit cârlanu' și pontaju' că-s mari jmecheri, da' voi chiar nu pricepeți că-s marionetele proxeneților și a diavolului care-i trage pe sfoară?
Păi ce sunt câmpii tăi ca să-mi atragi mie atenția? Sunt ai mei... și-i bat dacă mă-nervează! :)
Nu e așa dragul meu, ci deviza mea este alta: ''Cine nu este cu Mine e împotriva lui Dumnezeu!'' dar nu trebuie să omorâți păcătosul ci scuturați-vă praful de pe sandale ca să le fie lor drept mărturie că nu s-au pocăit de păcate ca să fie plăcuți gLumii.
Principele Duda nu se coboară la astfel de mitocănii, iar UCS este un partid cu care aș vota... (credeam că ai avut bunăvoința să citești la semnătură, iar dacă ai citit și mă mai și întrebi, atunci e clar că te informezi doar de la flașnetarii roșii care îți dau aluat ca să te documentezi... vai ție rătăcitule rătăcitor, chiar nu simți gustul de otravă amară cum te pișcă la suflețel, nu te ustură pâroiul viclean?)