Citat:
În prealabil postat de lore86
femeia cu 8 copii mai avea inca 6 acasa.Era o mama singura, era somera si era incadrata intr-un program social al statului.
Apoi o vedem cu pruncii imbracati foarte bine, cu un mobilier in casa modern, carucior ptr cvadripleti(in comert nu am vazut niciodata, probabil erau facute pe comanda).
E foarte putin probabil sa cresti 14 copii singura, doar din ajutorul de somaj, nu crezi?
De aici am tras concluzia ca vorbim de donatii si de persoane voluntare care sa ajute.
Si da, ai fi surpinsa sa vezi cat de multi oameni buni inca exista si sunt dornici sa ajute, in special familiile cu copii mici.
|
Femeia respectiva are/a avut un reality show,niste reclame la produse,a oferit nuditatea unei reviste,mai este invitata la un interviu ici,colo=toate acestea costa bani.
Nimeni nu da navala sa ajute o capsomana care se joaca de-a experientele in vitro cu aceasi ardoare cu care ar vrea sa ajute o familie sarmana sau niste copii orfani.
Si oamenii aia buni isi fac prioritatile lor,stai linistita.
Problema este ca nu trebuie sa ne bazam pe voluntari(sa nu ne punem nadejdea in oameni cand avem planuri mari de viata:fac copiii oricati,oricum,cu oricine ca vor fi oameni care sa ma ajute,este de datoria lor!).
As fi surprinsa,desigur;unde sunt familiile astea dornice sa ajute?
Mama este voluntara intr-un centru de ajutor,si-mi spunea ca au facut un apel sa stranga haine pt niste camine...s-au prezentat oameni cu ultimele zdrente,pantaloni rupti,bluze patate si gaurite,abia au putut sa stranga ceva cat de cat satisfacator.Asta pt ca in filozofia multora,a da ceva de pomana este echivalent cu a arunca.