View Single Post
Vechi 12.06.2012, 14:11:46
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Personal n-am cunoscut nici un monument de cultura teologica si bogatie sufleteasca care sa guste din ortodoxe si sa o paraseasca de buna voie si nesilit de nimeni asa cum schimbi o camasa.
Asta am spus si eu mai inainte, Alin. Nu cunosc nici un ortodox care sa Il fi cunoscut pe Hristos si sa isi schimbe Biserica. Daca au schimbat-o au schimbat-o pentru ca nu cunosteau, nu aflasera de la nimeni si nu erau nici macar ortodocsi. De aceea ar fi ideal ca fiecarui ortodox sa ii fie prezentat Hristos si mantuirea Lui, ca sa nu mai plece prin alte parti. Sa nu ne multumim ca l-am botezat, caci conditia de mantuire este botezul insotit de credinta, iar credinta vine in urma auzirii Cuvantului lui Dumnezeu. Sa dea Dumnezeu ca si tu si fratii tai credinciosi de pe aici sa fiti niste oameni care sa faca auzita credinta fratilor dvs si chiar railor de sectanti nedusi la biserica. Si astfel lumea va avea numai de castigat.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14