Citat:
În prealabil postat de Doriana
Bineinteles ca imi dau doar cu parerea, domnule Costel. Asta mi s-a si cerut. Si, ca patit, cred ca stiu totusi de ce se pleaca din BO mai bine decat unii care stau in interior si doar isi dau cu parerea. Stiu ca e o biserica perfecta, deplina, etc, (sau imi dau seama macar ce vreti dvs sa spuneti cu asta) insa nu este facuta cunoscuta oamenilor. Iar oamenii pleaca din lipsa de cunostinta.
Si cum ar putea omul sti ca trebuie neaparat sa se impartaseasca daca nu i se face catehizare?
Nu stiu daca dvs aveti copii, dar daca i-ati naste si i-ati lasa fara minimul de informatie in materie de spiritualitate ati putea sa le cereti sa urmeze aceste invataturi?
|
Mi se pare o argumentare foarte puerilă, aceea de a fi plecat pentru că nu știați "cu ce se mănâncă"... Dar ați întrebat vreodată vreun preot (ortodox, căci am înțeles că de la ortodocși ați plecat) despre ceea ce vă preocupă, sau vă lipsește? Ați întrebat și nu vi s-a răspuns? Nu ați fost invitată să participați la Sfânta Liturghie? Mă mir...
Și în fond acum ce doriți? Să ne convingeți că suntem vinovați? Dacă vă simțiți bine acolo unde sunteți, înseamnă că puteți să ne multumiți oricum, că nu v-am ținut cu forța.... Sau vă lipsește ceva și aveți regrete?
Îmi cer iertare dacă sunt malițioasă, dar se pare că ceva nu vă dă pace. Altfel nu văd ce doriți de la noi...