View Single Post
Vechi 11.06.2012, 18:26:52
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
pai acu ma gandeam ca poate era mai bine sa nu-l deschid,pt ca pana la urma urmei conteaza mesajul pe care-l transmiti din suflet; sti cum se zice ca "litera ucide si duhul da viata";sau "tipic tipic si la inima nimic"

dar oricum si tu ai tupeu mare ,pana la urma urmei am postat vreo 10 reguli gramaticale si alea erau scrise cu diacritice,si daca nu tot era bine .....
Mesajul pe care-l transmiți e că sufletul tău ”vorbește” cu gura plină de bârne despre așchiile din ochii altora.

Cănd scrii despre tupeul meu, privește încă o dată la ce ai scris tu cu mâna ta(fără copy/paste).
Te înțeleg perfect că nici după comentariul meu nu ai modificat(corectat) postul #1, de deschidere, sau cel actual de răspuns pentru că ar trebui să-ți schimbi starea sufletească și să te străduiești să MĂRTURISEȘTI limba română, ceea ce nu e ușor.

Admit că mulți dintre useri au fost siliți mai demult să se obișnuiască la scris cu tastatura limitată la alfabetul englez și le este acum enorm de greu să-și schimbe această deprindere cu toate că acum există facilitatea de soft inclusă în programele Windows; însă ”păcatul” deja este deprins.
Atenție!
MĂRTURISIREA limbii române nu este o corvoadă, ci o onoare și pentru aceasta se învrednicesc(pe nivele diferite) cei care se consideră binecuvântați că s-au născut în România; tot așa, numai cei care ”s-au îmbrăcat” în Cristos Îl vor mărturisi cu adevărat.
Reply With Quote