Citat:
În prealabil postat de maria40
Ca sa te bucuri in tihna, iti spun eu de ce a castigat Falca la Arad. Din pacate USL n-a avut un candidat pe masura ca altfel Falca ar fi fost mancat cu fulgi cu tot. USL ar fi trebuit sa iasa in fata cu Claudiu Cristea care a candidat, dar din partea Aliantei Civice!
Oricum la Consiliul Judetean a fost dat jos fochistul de Iotcu care a crescut (material vorbind) ca Fat-Frumos din lacrima in ultimii 4 ani. A castigat un tanar de la PNL, Ioan Cristina! Bravo lui!
Asa ca ciocu' mic si joc de glezna!
|
Asta-i bună cu
ciocu mic... ați preluat apucăturile lor... a fost suficient să vă facă să urâți pe nedrept iar voi ați crezut! Nu știu dacă să-mi fie milă sau silă de unii ca voi care după război sunteți eroi și la plăcinte înainte iar la criză și război, înapoi...
Vedeți că vine Potopul și iarna și nu va mai fi nici Ungureanu și Nici Boc să vă scape... prin mila Domnului... căpușele roșii se vor bucura că mai scapă de unii din voi că și așa sunt destui acuma care să-i voteze din nou în toamnă, bine că deocamdată v-a păcălit.
Adică-ți pare rău că a câștigat Falcă? Să-ți fi rușine că întruchipezi lăcmia căpușei roșii a gLumii!