View Single Post
Vechi 11.06.2012, 10:25:15
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
1. Imi dau seama ca nu ati vrut. Dar dupa ce totusi ati facut-o, e bine sa nu va suparati ca vi s-a raspuns cu "eu".

2.Eh, facem si noi ce putem. Pacatul nostru nu este numai ca suntem neevoluati, caci ca noi sunt multi in lume, dar mai suntem si guralivi, facand ca acest defect se se vada mai bine ca la altii. Rugati-va si pentru noi...
1. Fratele dumneavoastra, Ucenicul, i-a raspuns unui user ironic (citez din memorie): "Ironia practicata de un crestin imi face scirba". Va rog sa va abtineti de la ironii, ca-l scirbiti pe Ucenic.
2. Nu inteleg de ce sinteti ironica, sincer. Poate ma lamuriti dumneavoastra: in afara de vorbe, vorbe, vorbe, citate, citate, citate, cum va luptati dumneavoastra zilnic, cu pacatul? Cum il marturisiti pe Domnul nostru Isus Cristos in afara de vorbe? Cum ne putem ajuta unii pe altii astfel incit sa putem sa-i slujim Domnului mai mult si mai bine, iar astfel sa ne mintuim? Calea rugaciunii ne este indicata si de Sfinta Scriptura si de sfinti si de Biserica. Insa, in afara de rugaciune, mai exista si altceva? Ce?