View Single Post
Vechi 11.06.2012, 08:49:15
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ucenic Vezi mesajul
Cat de ipocrit sa fiu, sa ma insel si sa imi fur caciula singur astfel incat, "constient de teoria proasta", sa practic - deci nu doar sa turui la altii, o viata urata si inaintea oamenilor si inaintea lui Dumnezeu. De as face asa ceva atunci cu adevarat as fi un prost printre intelepti.
Nici un crestin nu se minte pe el insusi cu buna stiinta. Toti crestinii aspira la mintuire. Diferenta dintre dumneavoastra si altii este ca, pe cind dumneavoastra va declarati cu VORBA smerit si sinteti foarte increzator in ceea ce faceti/spuneti, altii sint cu adevarat smeriti fara vorbe; si cu cit sint mai smeriti cu atit cred despre ei insisi ca nu sint. Postarile dumneavoastra pentru mine nu sint decit vorbe goale. In jumatate din ele ne spuneti despre DUMNEAVOSTRA cit de smerit si minunat sinteti, cum stati la picioarele crucii si il marturisiti pe Domnul, iar in cealalta jumatate dati citate din biblie. Stiti ca marturia dumneavoastra despre dumneavoastra nu e nici buna nici valabila, ne spune Sfinta Scriptura. Este lauda de sine. Si o practicati de zor, toti reprezentatntii sectelor pe care i-am intilnit eu, inclusiv dumneavoastra.

V-am intrebat cum va pocaiti dumneavoastra in mod concret si nu mi-ati spus. Definitii luate de pe internet gasesc si eu. Pocainta in viata de zi cu zi e o alta treaba si am fost curioasa sa vad cum practica cei din secte aceasta pocainta. Nu mi-ati spus nimic, decit din nou, citate din Biblie. Nu cred ca drumul spre mintuire inseamna "Hai sa vedem cine are memoria mai buna si retine mai multe citate din Biblie" si nici "hai sa vedem cine se lauda mai mult cu ceea ce este/face el pentru Domnul". Mie mi se pare ca sinteti asemenea fariseilor.

Probabil ca nu ar fi trebuit sa fac analiza personajului "ucenic", dar cind vad ca fiecare postra a dumneavoastra are foarte multi de "eu" inseamna ca doriti sa fiti analizat, ca doar dati martuire despre dumneavoastra, nu? Deci, ca si concluzie, mie imi faceti impresia unui autentic fariseu.