View Single Post
Vechi 10.06.2012, 00:52:19
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Raoul Vezi mesajul
Da,sigur. Spune-le asta adolescentilor in cauza,nu mie. O sa te vad cand vei avea copii de aceasta varsta cat de "incantati" vor fi sa ii insotesti in excursie sau sa le propui asa ceva. Deja fetele de la 15-16 ani ies cu prietenii,baieti mai mari,cu masini,plimbareli etc.

Pai asta era intrebarea,adica titlul topicului... Nu m-am referit eu la ceva strict anume.

O companie trebuie sa fie si placuta. Cum spuneam,si mie imi e usor a-mi gasi una,dar am totodata di unele "pretentii",nu? Ce,vrei sa ies tot cu mama si tata?? Sau cu bunicii? E si asta o varianta,adica trebuie sa existe si astfel de iesiri,insa nu sub forma prezentata in titlu,si anume o vacanta,prin care se intelege o eliberare,un moment de respiro,de reculegere,de relaxare...
Stiu,sunt familii in care insasi parintii traiesc in desfrau,deci nu este de mirare sa-si lase copiii sa zburde dupa aceleasi principii lumesti.Precum si mame care cumpara lunar anticonceptionale pt fetele lor...
Este absolut problema lor,nu trebuie sa generalizam si sa facem din aceste exemple NORMALITATEA!!!
Doar pt ca are o raspandire larga,nu inseamna ca devine regula majoritatii.
Ca parinte trebuie sa fii intelept,in tot cazul mai intelept decat un pusti de 17-18 care vrea sa te manipuleze dupa cum ii place lui de cuviinta.

Vad ca te faci ca nu intelegi...nu te trimit in vacanta cu parintii si bunicii,ci cu cei de seama ta,cu care ai mai multe in comun,specific varstei(veri,unchi...).
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote