Citat:
În prealabil postat de Yasmina
La 17-18 ani,adolescentii ar trebui sa faca vacantele cu parintii,si nu singuri,asa ca pica din discutie exemplul tau.Sau daca vor sa mearga cu prietenul/prietena la varsta asta,sa fie insotiti de parinti.
|
Da,sigur. Spune-le asta adolescentilor in cauza,nu mie. O sa te vad cand vei avea copii de aceasta varsta cat de "incantati" vor fi sa ii insotesti in excursie sau sa le propui asa ceva. Deja fetele de la 15-16 ani ies cu prietenii,baieti mai mari,cu masini,plimbareli etc.
Citat:
Sincer nu inteleg ce vrei sa spui cu"sa iei pe cine apuci"???La ce te referi?
Nu ai prieteni buni?Nu ai rude cu care sa ai o relatie stransa?Cu care sa fii bucuros sa petreci o vacanta?E chiar vorba de"oricine"?Ii iei la intamplare,de pe strada?
|
Pai asta era intrebarea,adica titlul topicului... Nu m-am referit eu la ceva strict anume.
Citat:
Poate ca altele sa fie cauzele pt care sa nu poti sa-ti permiti o vacanta,in tot cazul nu lipsa companiei,sa fim seriosi,treceti peste!
|
O companie trebuie sa fie si placuta. Cum spuneam,si mie imi e usor a-mi gasi una,dar am totodata di unele "pretentii",nu? Ce,vrei sa ies tot cu mama si tata?? Sau cu bunicii? E si asta o varianta,adica trebuie sa existe si astfel de iesiri,insa nu sub forma prezentata in titlu,si anume o vacanta,prin care se intelege o eliberare,un moment de respiro,de reculegere,de relaxare...