Subiect: Desanka Nicolai
View Single Post
Vechi 06.09.2006, 22:22:58
Laurentiu Laurentiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2005
Implicit

Citat:
În prealabil postat de marlene
Citat:
În prealabil postat de aidil
Eu am cunoscut "fenomenul DESANKA" si nu mi-a luat mintile.A fost o experienta extraordinara.Am mers la ARAD in august 2000 , atunci am cunoscut-o pe DOAMNA.Desi stiam de cateva luni in urma, nu am putut sa ajung din diverse motive.Saptamana in care am ajuns eu acolo a fost ultima in care DOAMNA a mai iesit in mijlocul oamenilor.M-am bucurat f.mult ca am cunoscut-o.Am mers intr-o perioada grea din viata mea cu destule necazuri.Eu nu pot sa spun ca am avut revelatii pt.ca nu am avut,dar nu era obligatoriu sa ai ca sa crezi ca ceilalti pot avea.Am ramas uimita cata lume putea sa fie,din toate categoriile sociale si varste diferite.Eu nu pot numi ceea ce am cunoscut acolo ca ar fi o secta,nu-ti impunea numeni o religie,erau oameni de religii diferite.Un singur lucru a precizat DOAMNA, ca DUMNEZEU este UNUL,ceea ce stim cu totii.Nu mai pot sa scriu acum,dar daca vreti sa ma intrebati ceva, cu placere va raspund.
Eu cred doar in Dumnezeu...si numai Dumnezeu poate face minuni...iar pe Maica Domnului nu o putem asemana cu nimeni......una singura este Maica dOMNULUI,UNUL SINGUR ESTE ISUS HRISOS.....ceea ce facea aceasta doamna Desanka...parerea mea este ca era MAGIA ALBA...partea frumoasa care diavolul ne-o expune.
Ca bine zici Marlene Magia alba este partea "frumoasa"pe care diavolul ne-o expune
cele mai multe vrajitoare care fac magia alba au in casele lor foarte multe cruci icoane si ele cred ca tot ceea ce fac o fac cu ajutorul dumnezeiesc iar diavolul profita de aceste ganduri bune ale lor amagindu-le
DA este cazul in care diavolul se transforma in inger de lumina
Reply With Quote