View Single Post
Vechi 07.06.2012, 20:15:53
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Iar ai ratat ideea..
Se vede ca esti o persoana fara responsabilitati.
Poate ca da, poate ca nu. In definitiv de ce ma acuzi ? Nu lipsa mea de responsabilitati conteaza aici.Conteaza care e adevarul.Si adevarul e ca noi ca popor ne-am obisnuit sa ne tinem gura si sa ridicam fusta de cate ori ne-o cere un strain.Si cand cineva descide gura noi astialalti sarim pe el cu gura.Taci ma. Te-ai gasit tu ala curajosu`.Tu nu te uiti la sarbi ce au patit daca au avut gura mare ? Noi vrem sa supravietuim, nu conteaza cum.

Citat:
Ca sa vorbesti de curaj trebuie sa stii ce este frica.
Si ca sa stii de frica, trebuie sa te fi intalnit macar o data cu primejdia.

Te-ai intalnit vreodata (nu in carti)?
Sant sigur ca tu ai facut parte din gruparea tigrilor lui Arkan.
Adica vorbesti din experienta nu ca mine, din carti, daca le-am citit si pe alea.
Da pot spune ca am experimentat frica si am tinut capul plecat, desigur la nivelul meu de om fara responsabilitati.Si am invatat ce frumos este sa mi-l ridic macar din cand in cand.

Citat:
Ba sunt sigur ca au inotat cum s-au priceput mai bine, cu declaratie cu tot :)

Citat:
Despre exercitiul de innot al sarbilor nu mai avem ce comenta ca stim cum s-a incheiat.

Sigur, ca suntem pe roze si numai lapte si miere curge.
Chiar asa ai impresia?

Dar pe langa un razboi..
Sau stai, ca n-ai tu de unde sa stii ce e ala.
Uite ceva care sa te ajute sa intelegi (neindicat minorilor).
http://www.kosovoliberationarmy.com/
Inteleg ca tu ai trecut cel putin prin 3 razboaie dar ce legatura are asta cu crestinul ? Ar trebui crestinul sa se teama ca moare sau ca ce ? Cand tragem o linie sarbii sant un popor demn iar noi santem un popor pe care nu da nimeni 2 bani.Si daca Doamne fereste intr-o zi va fi vreun razboi eu zic ca ar trebui sa dezertam toti si sa ne predam inamicului. Poate asta ne va ajuta sa supravietuim.Pe urma mai vedem noi.
Reply With Quote