Citat:
În prealabil postat de maria40
Te inseli daca crezi ca adulam vreun partid politic. Tot o dai inainte cu capusele rosii, nu stiu de unde ai tras concluzia ca ne-ar place vreun partid anume. D-apoi asta nu inseamna ca o sa-l iau pe Duda in brate! N-are decat sa umble si asta pe unde vrea in lumea asta ,impreuna cu Principesa lui pe la sindrofii si pe la tot felul de evenimente ca nu-mi pasa!
Am destule la care sa ma gandesc, n-am nevoie sa-mi consum energia cu aiureli neimportante..
|
Păi dacă pentru voi regele vostru Mihail și principele Duda și principesa Margareta, cu nume de voievod, de fruct de biserică și de floare de câmp, vă lasă rece și nu e important înseamnă că nu mai există niciosperanță.
Atunci nu mă mai mir când voi puneți botul la toate scârțâielile și zgârieturile pe la uși ale fumătorului,
care vine să ceară la Clujeni și la Timișoreni să devină și ei fataliști și să-i voteze pe USLașii trădători că cică oricum ei or să ocupe toată țara, deci ne spune el că cică ce mai contează... dacă voi nu vreți, ar trebui cică să-i alegem ca să ne dea bani.
Păi dacă la ei nu contează demnitatea, dreptatea, adevărul, Iistoria, decât minciuna, mita, bârfa vicleană, banul și interesul electoral și mafiot... de ce are el impresia că o să reușească și la Cluj și la Timișoara, și mă rog frumos de ce nu le ajunge lor fiefurile lor baronale, de ce e musai și Clujul și Timișoara?
Păi fiindcă ei nu pot înghiți Adevărul,
ei înghit numai muște și dau afară numai
bârfe și zvonuri viclene, iar Banatul e fruncea și Clujul e inima Transilvaniei și a Ardealului, deci aceste sfinte cetăți nu au cum să se închine vreodată turcului bolșevic, deci să meargă să miorlăie și să scârțâie pe la alte uși că pe aici iese numai PDL și PNȚCD ca simboluri ale rezistenței împotriva tuturor căpușelor și gogoașelor roșii cu toți puii ei vicleni și impostori.
Citat:
Siigur că da, dă-o tu la-ntors ca să se potrivească.
|
Iar lui DragoșP n-am ce să-i mai tot răspund, oricât îi prezint lucrurile el tot viceversa vicentoarsa le pricepe, și api susține că cică eu le dau la întors... fugi mă d'aci.