Păi la figurat am zis și se vede că am dreptate din prostiile pe care le declari, păi puișorule roșu, la figurat, căci ai ajuns păcălit, nu se vede la tine sau nu se aude cum Mihai a înfruntat și pe Hitler și pe Stalin și pe Iliescu și Ceaușescu?.. la modul cel mai direct, erau cu toții pe capul lui și în casa lui.
Deci nu băga diversiuni căci el sigur n-a fugit nicăiri ci a fost trădat, abdicat și expulzat! A fost mințit, trădat, șantajat să abdice cu sângele a 1000 de tineri care l-au urmat în grava regală, care erau deja prinși și ținuți în beciurile securității... deci iată că și-a pus și sufletul său dar și toată slava lui de rege pentru ei... Putea să plece fără să abdice și să nu se mai întoarcă niciodată, iar Dej și Groza veniseră înarmați ca să-și apere și să-și scape pielea lor și să n-o pățească ei ca Antonescu, nu ca să-l oblige cu pistolul să semneze ci să se apere în caz de... căci erau fricoși, și asta au și declarat, ei amenințau cu moartea pe tinerii studenți. Deci pentru copii a abdicat regele căci oricând putea pleca de pe poziție de rege fără să abdice, dar a abdicat pentru a scăpa de la moarte 1000 de studenți ce îl urmaseră pe el în greva regală de palat anticomunistă și antibolșevică.
Tu însă ești fiul căpușelor roșii căci se pare că ți-ai trădat strămoșii cu care te lauzi... deci la figurat ești fiul căpușei roșii că așa te-ai făcut tu pentru că cică ai fost dezamăgit de rege, așa că nu mi-e rușine de ce am spus căci nu eu am născocit minciuni ca să susțin despre tine așa ceva ci toate postările tale demonstrează asta: te-ai lăsat dezinformat și manipulat și intoxicat și vii la mine ca să te lauzi cu strămoșii tăi, păi nu ești demn de ei.
"Eu sunt păstorul cel bun. Păstorul cel bun își pune sufletul pentru oile sale" (Ioan 10:11)
Cel ce trăiește în Adevăr este păstorul cel Bun și fiul păstorului Cel bun, deci nu spune că eu te-am anatemizat arătându-ți greșala ta dovedită de tine prin tot ceea ce susții pe aici. Te-au îmbolnăvit flașnetarii și tu dai vina pe mine că cică eu sunt nesimțitul? Păi eu te-am simțit imediat ce poamă ai ajuns!

Te-au mituit și pe tine că cică regele e trădător! Vai ție. Păi el e singurul care s-a luptat cu toată gLumea cea rea și mincinoasă, este singurul slujitor cinstit al Lui Dumnezeu, este singurul român creștin adevărat.
Cam
asta s-a realizat în lipsa regelui adică jefuirea poporului.