View Single Post
Vechi 05.06.2012, 18:30:40
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Domnule adventist de ziua a 7-a, noi nu ignoram Sfanta Scriptura, pur si simplu nu suntem de acord cu intepretarea adventista a unor versete biblice, este atat de greu sa pricepeti? Nu se descopera ca sufletul moare, asta o spun adventistii, datorita modului lor de a interpreta Scriptura.
Când Scriptura spune în clar (și nu o dată!) că sufletul moare, mai este nevoie să interpretezi versetul? În schimb, Scriptura nu spune (niciodată!) că "sufletul e nemuritor", iar eu trebuie să iau de bună o asemenea afirmație fără fundament? Și-mi mai spuneți că trebuie să schimb ochelarii... Să pun filtru bizantin, iar apoi să spun că ați scris cu verde pe alb?

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Vad ca refuzati in continuare sa raspundeti intrebarii Deliei, insa nu e o noutate, de 3 ani ocoliti raspunsul ce va demonteaza toata "teoria", insa continuati cu propaganda adventa pe acest forum.
Eu nu conosc toate tainele Universului ca Delia, și-mi recunosc cu sinceritate ignoranța în privința naturii lui Dumnezeu. De asemenea în privința celei de a II-a mari taine din Univers: cum a apărut păcatul în mintea lui Lucifer. În schimb, nu pot să nu accept ceea ce ne descoperă Scriptura în privința alcătuirii omului și a stării lui în moarte. Dacă până și aceste lucruri clare sunt respinse, să nu ne mire că Arhiamăgitorul va reuși să smintească până și pe cei aleși cu milenara lui teorie: "Hotărât că nu veți muri!"(Gen.3,4).

Last edited by osutafaraunu; 05.06.2012 at 18:33:06.