Citat:
În prealabil postat de ioanna
unde dai si unde crapa. Ma scuzati ca nu fac parte din fan-clubul pr. Amfilohie Branza :) Sunt destui care au atras atentia asupra ecumenismului si masoneriei, dar n-au uitat niciodata "ce'" sunt si anume preoti. O zi frumoasa!
|
Ce inseamna sa faci parte din fan clubul cuiva Ioana ? Daca eu ascult un om si sant de acord cu ce spune el asta inseamna ca sant fanul lui ? Daca eu sant de exemplu de acord cu multe dintre scrierile lui Seraphim Rose asta inseamna ca sant fanul lui ? Aceeasi idee se propaga despre "fanii" lui Seraphim Rose pe internet. Iar aici pe forum poti vedea aceeasi idee propagata in ceea ce-l priveste pe Parintele Arsenie Boca (desi acolo putem vorbi de ceva mai mult decat de a fi de acord cu niste idei dar baza este aceeasi). Important este daca o anumita conduita intransigenta pe care o aveau si alti parinti care acum nu mai sant este in acord cu Ortodoxia. De ce deranjeaza asa de tare intransigenta unora ? Stii imi amintesc ca am vazut o chestie scrisa de un credincios catolic din strainatate care fiind pus in defensiva in ceea ce priveste relatia dintre religie si stiinta si nestiind ca BC a cam inventat tot ce stim astazi in materie de stiinta spunea : Noi onoram cuvintele preotilor nostri dar avem propriile noastre idei.