Citat:
În prealabil postat de Raoul
Daca dvs. credeti ca in penitenciar e lapte si miere... va inselati amarnic. Nu stiu cum e la femei,dar la barbati numai reeducat si sanatos nu iese unu de acolo. Speli la chiloti toata ziua si esti fetita tuturor,credeti ca asa ii ajuta statul pe cei de acolo sa se indrepte? E un circ si cu puscariile astea.
Wow,cum poti spune asa ceva?? Dumnezeu nu doreste moartea pacatosului,ci... (of,nu mai imi amintesc citatul). Si sa afirmi ca Domnul a fost milostiv luand un copil NEBOTEZAT,nu prea stiu ce sa cred. Stiu doar ca nu Dumnezeu l-a luat pe micut,ci diavolii,prin prisma pacatelor perintilor,poate si bunicilor etc. Nu avem noi de unde sa stim.
|
Sunt niste povestioare din pateric cred care arata cum un inger a insotit un om ca sa-i arate cum sunt judecatile lui Dumnezeu...imi amintesc ca intr-un loc a dat foc la o casa cu o familie sarac..unde au fost ospatati si odihniti.Ingerul inainte de plecare a dat foc casei unde au fost ospatati ....vai ce groaznic zice omul...cum poate fi Dumnezeu asa de aspru!!!...dar acolo s-au gasit o oala cu bani de aur care a permis parintilor sa duca o viata mai buna si sa-si creasca copii ...comoara nu ar fi fost gasita daca nu ar fi luat foc casa.Deci Dumnezeu prin inger a fost foarte milostiv ca a dat foc casei in care a fost primit si ospatat.Exista o parte nevazuta a lucrurilor pe care doar Dumnezeu o cunoaste..noi cunoastem doar in parte si de aceea Dumnezeu nu ne permite sa judecam pe nimeni!...atentie mare la judecarea aproapelui nostru.