Citat:
În prealabil postat de aurelia1984
andravenache, mi-as dori si eu sa pot sa merg la nunti singura fara sa acumulez frustrari. Sa te ajute Dumnezeu cu rabdare!
|
Draga Aurelia, nici eu nu am avut mereu taria asta. Dar daca te rogi, Dumnezeu te asculta si te ajuta. Cred ca prima data e mai greu, dupa care iti dai seama ca nu e o catastrofa. Important e sa nu consideri tu asta un defect, caci atunci nici ceilalti nu il vor considera. Daca vei avea suficienta incredere in tine, vei socializa cu cei din jurul tau si vei vedea ca poti sa te simti bine si singura.
E drept ca vor fi si blues-uri, dar ... in general se gaseste cineva sa te invite si pe tine, iar daca nu.... oricum vor fi multi la masa, carora nu le plac blues-urile (deci nu vei iesi in evidenta si nu vei avea motive sa te simti prost). Gandeste-te ca sunt multi barbati care nu danseaza pentru ca pur si simplu nu le place sau nu simt melodia (au doua picioare stangi, ar spune probabil prietena lor

)
In plus, la nunti sunt multe melodii care se danseaza in grup: gen de discoteca/ club sau hore sau manele . Uite zilele trecute a fost ziua unui amic si, facand o varsta rotunda, prietena i-a organizat un mic chef. Bineinteles ca am fost singura dar: am dansat lambada cu prietena lui (caci el dansa cu niste copii), apoi "Cotton Eye Joe" cu o alta persoana, am mai dansat si singura si m-am distrat :) Iar cand nu am dansat ... am conversat cu cei de la masa. Cum unul dintre invitati era foarte preocupat de religie, cred ca am dezbatut cu respectivul vreo 2 ore subiecte religiioase =)), iar cu ceilalti, avand in vedere ca nu ne cunosteam decat din vedere, au fost discutii despre: "ce mai faci? cu ce te mai ocupi? ce e nou?"
In plus, daca chiar ti-e greu sa mergi singura, poate gasesti o prietena care e tot singura si sa o iei cu tine.
Dar nu uita ... cel mai bun prieten iti este Iisus. Oricand ai o problema, roaga-L in primul rand pe El sa te ajute, si apoi ... vezi cum decurg lucrurile :)