View Single Post
Vechi 03.06.2012, 21:04:08
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Mie mi se pare in neregula amestecul politicului in biserica si nu invers.
Invers insemnand ceea ce a spus IPS Bartolomeu, in acel sens invers, nu altfel.
http://www.crestinortodox.ro/editori...ca-123253.html
Tocmai vin de la Catedrala, unde s-a tinut vecernia plecarii genunchilor, urmata de o procesiune pe strazile Clujului.
M-am mirat sa-l vad pe Boc insotit de un staff, asa ca sa fie ocrotit, mai in marginea procesiunii, neamestecandu-se cu oamenii, desi oamenii nu l-au bagat in seama, nici nu s-a rastit vreunul la el (clujenii pastreaza un dram de civilizatie, totusi, nu era momentul pentru asemenea manifestari ...) dar si mai tare m-am mirat vazandu-l pe Uioreanu intre prelati, acolo in mijlocul soborului de preoti in usa Catedralei..
Ce cauta astia nene intre preoti?
Ca ma enerveaza cand ii vad de-mi vine sa dau cu clopu' de pamant!
Ma apuca o lehamite si o scarba, iertati-ma dar nu pot sa spun altfel decat simt!!! Nu pot sa-i mai suport!
M-am dus cu mare drag la slujba si cand i-am vazut pe toti politrucii aia m-a apucat ............m-am enervat.

Am avut insa si motive de bucurie. Slujba a fost foarte frumoasa, deosebita, a participat multa lume (puteau sa fie si mai multi la cati isi spun ortodocsi!!! mai ales ca in bisericile din oras nu s-a tinut vecernia tocmai pentru ca lumea sa participe la Catedrala), iar in timpul procesiunii m-am nimerit langa un grup in care era un tanar nevazator care a cantat mereu pe drum extraordinar de frumos, o voce deosebit de frumoasa!!!!

Last edited by Adriana Cluj; 03.06.2012 at 21:39:43.
Reply With Quote