View Single Post
Vechi 02.06.2012, 19:47:07
Adriana Cluj
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Dupa stiinta mea, masonii sunt racolati prin viclesug si pana cand ajung la gradul 25 stiu ca masoneria se ocupa cu actiuni filantropice si ca este o organizatie selecta care le poate aduce doar avantaje daca nu-i divulga secretele.

Incepand cu gradul 25, afla clar ca se inchina lui Lucifer, dar se pare ca nu mai pot iesi din masonerie decat cu picioarele inainte!

Astfel se explica faptul ca unii chiar nu au habar in ce au intrat, deoarece sunt in grade inferioare. Acestia cred ca pot fi si crestini si masoni.
Mai, Doamne iarta-ma, dar atunci ma vad nevoita sa-i suspectez de prostie! Desi is numa unu si unu alesi pe-acolo!
Ce viclesug? Cum sa nu stie in ce se baga? Ca doar numa'ca nu scrie pe garduri!
Deci, nu pricep, oi fi eu mai grea de cap.

Ori stiu precis in ce se baga dar aleg aceasta cale atrasi de bani, putere, influenta.
http://www.youtube.com/watch?NR=1&fe...&v=SCK1MC7V4cs (mie mi se pare oarecum subiectiv filmul, nu cred ca-s numai din partidele scoase in evidenta in film, ci si din cel de-al treilea, tinand insa seama ca e prin 2009 inteleg de ce de-al treilea nu prea se spune mai nimic, ori cei despre care se spune sunt putin curatati... lor numa li s-a propus )
Reply With Quote