View Single Post
Vechi 02.10.2007, 15:39:57
Darius Darius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.06.2006
Implicit

E aceeasi poveste cu a multor ortodocsi. Ceea ce din cate stiu eu nu e cazul cazului dat de Ioan Ciobota. Daca gresesc imi cer iertare, desi nu cred. Dar noua aceste lucruri ni se par firesti ce la altii par minuni. Am pus problema unui teolog cunoscut, cum ca multi au fost salvati de la patima bauturii de catre protestanti si mi-a raspuns: da ... si aruncati in bratele ereziei. Binele nu se face forta, el fiind un rau ascuns (binele fortat). Oare de ce nu vad numele Maicii Domnului scris in povestire, a acelei femei care si-a vazut Fiul batjocorit pe cruce si a acelei prime femei caruia Iisus i s-a aratat dupa Inviere? De ce nu i s-a cerut ajutor si Maicii Domnului sa mijloceasca dragostea pentru Iisus, asa cum de altfel incepe si misiunea lui Iisus pe pamant, printr-o rugaminte din partea mamei Lui, respectiv la nunta din Galileea, sper sa nu gresesc. Sper sa nu gresesc desi protestantii n-ar faceo deoarece au doar Biblia pe care o invata bine, spre rusinea noastra care nu o facem, nu si alte invataturi de traire crestineasca care inseamna traditie, deci istorie, istorie pe care de fapt nu o au.
Dumnezeu sa ne ajute si Maica Domnului sa ne acopere cu acoperamantul ei cel dumnezeiesc. Amin.
Reply With Quote