View Single Post
Vechi 02.06.2012, 11:09:29
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
La moartea preafericitului Teoctist au trimis mesaje de condoleante si sefii de culte de la noi din tara, oameni politici, de cultura etc. asa cum se obisnuieste. Ce-ar fi trebuit sa faca Patriarhia? Sa nu le raspunda, sa-i spuna Muftiului musulman ca-l osandeste? Eu chiar ca nu te inteleg. A-i recunoaste ca exista, nu inseamna a fi de acord cu ei.

De ce ar trebui Biserica sa osandeasca comunismul, asa la modul general? De ce vrei ca Biserica sa faca politica? Tii tu neaparat ca BOR sa spuna clar si raspicat ca ei condamna politica din per. comunista cand ateismul era promovat la nivel oficial? E de la sine inteles ca nu suntem de acord.

Comunismul a fost prezenta satanei pe pamant,comunistii au distrus sufleteste si trupeste milioane de oameni,comunismul a fost impotriva Bisericii,comunismul i-a facut pe multi romani turnatori si i-a nenorocit.
multi romani si acum sunt comunisti in sufletul si subconstientul lor,multi au ramas inca cu securitatea sau ca turnatori,sau practica in continuare anumite forme de magie,hipnoza ,control.
unde crezi ca au disparut comunistii si securistii in neant ? nu ! sunt inca printre noi.

E normal ca Biserica sa fie impotriva oricarei organizatii,secte satanice.

nu e normal ca Biserica sa fie implicata in politica.ce am zis eu asa ceva?

Last edited by antiecumenism; 02.06.2012 at 11:13:57.
Reply With Quote