Citat:
În prealabil postat de ioanna
Mie nu mi-e teama de asociatiile din Romania care si-au pus in denumire titulatura de "loje masonica" si nu mi se pare normal sa excluzi pe un om din Biserica doar pentru ca face parte din acea asociatie, ci trebuie sa o verifici, mai ales ca nu e un secret si n-a ascuns ca face parte din ea. Sunt atatea asociatii care prin actiunile si obiectivele lor sunt clar anti-BOR, fara a avea in denumire "loje masonica". Daca domnul Stolnici a facut ceva pentru care merita sa fie exclus din BOR atunci sa fie!
|
Ioana eu cred ca oamenii ar trebui sa fie liberi sa aleaga ce vor ei.Nu ma intereseaza ca cineva este sau nu mason.Ce ma intereseaza este ca omul pe care eu il investesc cu incredere sa fie liber pentru ca eu sa pot fi liber.Si eu cred ca masonii nu sant niste oameni liberi.Si nu sant singurul care crede asta, dovada ca si BOR a avut o hotarare de condamnare a masoneriei si acelasi lucru s-a intamplat si in Grecia si probabil peste tot in lumea ortodoxa.Si vedem si azi personalitati mari din interiorul BO care ne avertizeaza ca avem o problema, ca in spatele intentiilor bune se ascunde de fapt altceva.
Stiu ca ideile umaniste sau comuniste par familiare unui crestin.Dar eu sant de acord cu cei care spun ca sant pervertiri ale idealurilor crestine si pierd sufletele.
Daca ai timp incearca sa citesti asta :
http://www.cartiortodoxe.com/carte/2...e-serafim-rose