Citat:
În prealabil postat de catalin2
Daca nu ai inainte vederea cum ai putea sa-i vezi care cum sunt? Pe crestinii din primele secole ii vedeau criminali, facatori de tot felul de rele, cei mai rai din societate.
Nu e nevoie doar sa ii vezi, poti sa simti chiar tu, daca te reintorci la ortodoxie ti se face Mirungerea si atunci vei simti si harul, ca la botez toti eram mici si nu simteam nimic. In rest poti vedea la cei ce sunt mai avansati, care s-au si despatimit.
Cel mai simplu, citesti cartea despre Sf. Paisie, vei vedea minuni si chiar lumina data de har: http://www.sfaturiortodoxe.ro/marii-...intele-paisie/
|
Catalin, daca nu am bunavointa sa vad sfintii in viata nu ii voi vede nici pe cei din carti. Dar nu cred ca sunt atat de greu de convins pe acest subiect. Problema nu e ca eu nu as recunoaste sfintii ortodocsi, caci eu deja cunosc cativa sfinti ortodocsi IN VIATA. Problema este ca voi o tot dati cotita si refuzati sa ii vedeti, asteptand sa moara. Iar dupa moarte, cum am mai spus, nimeni nu mai poate verifica daca intr-adevar au fost sfinti, deci e un cerc vicios. Pe parintele Paisie nu mai pot merge sa il vad, deci nu ma ajuta cu nimic link-ul.
De la o religie care se lauda ca este singura sfintitoare ma astept totusi sa imi arate macar vreo 10 sfinti pe care i-a sfintit si care inca mai sunt in viata, ca sa ii pot vedea si eu. Daca nu, vorbele raman doar vorbe...