Citat:
În prealabil postat de DragosP
Măi, măi, ce mai vezi tu păcatele altora...
Nu vrei să te canonizăm, așa, în viu?
|
Ce insinuezi dumneata?.. mormolocelule mic și proz :)), ce ironizezi și ce aperi că n-am înțeles?
Adică el face ca Leana și împușcatu' și tu te iei de mine că ce?
CĂ VĂD CE SCRIE puișorul de căpușe roșie amăgit de flașnetarii mormoloci ai căpușei roșii care se umflă prin pomeni, mite electorale și ispite din 2013?
Te doare că văd?.. precis te doare la inimă deoarece probabil că tu ai vrea să ții păcatele căpușei roșii sub preș, și Lumina sub obroc și să ne facem toți că plouă și că ele nu există... în timp ce căpușa cea mare ne suge pe toți fără probleme și probabil că vrei să o și slujim ca pe Dumnezeu, doar că e roșie.
Nu ți-e rușine să toooooot pui întrebări viclene ca puii de năpârcă?
Voi chiar nu vedeți că slujiți guvernului impostor și ilegitim patronat de scârba bârfei viclene exclusivistă și misogină și șovină?
Nici nu vreți să vedeți răul în care trăim... atât de rău și de jos s-a ajuns, și dacă văd eu sau alții atunci le puneți întrebări viclene exact ca poporul necredincios desfrânat și viclean Domnului sau trimișilor lui.
Ce curiozități vă mai mâncă pe voi neștiind pe care s-o înghițiți mai întâi? Ce goliciuni necunoscute și străine vă doriți la masă?.. ca să vă uniți cu ele în timp ce mâncați și beți. (străine de Dumnezeu)
Defapt dumneata ca să te dezvinovățești mă acuzi pe nedrept ironizând viclean fără probe, doar așa că ți se pare că aperi ceva... și așa fac toți cei ce nu-s în stare să citească sau să scrie corect... adică conform cu realitatea, cu inima și cu faptele... ci le e mai ușor ca să slăvească firul de praf ce se crede ceva în ei, firul de praf gLumeț, și împreună cu el se cred și ei deștepți și jmecheri așa ca gLumea căci au promise niște vederi cu goliciuni și cu bani furați, bani murdari, și credulii ăștia chiar cred că va câștiga căpușa și că vor lua banii băgați în pariuri și puși pe ea și că le va da căpușa și lor un loc de unde să sugă ceva... la infinit.
Citat:
Nu vrei să te canonizăm, așa, în viu?
|
Păi dragul meu, nu mă veți puteți face voi sfânt de la voi înșivă și nici canoniza apoi căci pe mine doar Domnul mă poate face... însă El ține seama și de faptele și de pocăința și de sinceritatea mea, și mai ales de neputințele mele și așa mă spală și mă îndreaptă pentru El și nu face niciodată ca voi, cei care strigați ''vrednic este'' oricărui pui mândru și viclean de căpușe roșie plină de păcate... căruia apoi îi slujiți și-i apărați toate fărădelegile săvârșite întru unirea slavei deșarte în numele gLumii.
Cu astfel de persistență ergolioasă în astfel de năravuri grele nu vom ieși niciodată la liman din iadul acesta al ''sfințișorilor'' autoemanați și autoerijați ilegitim la pârghiile puterii.
Fiți vă rog cinstiți și drepți pe drept și mai stăm de vorbă, altfel n-are niciun sens!