View Single Post
Vechi 31.05.2012, 18:44:07
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Este firesc sa-ti cauti perechea printre cei ca si tine,sa nu mergi prea mult cu opozitiile,pentru a nu te lovi mai tarziu de tot soiul de neplaceri in cadrul relatiei.Daca ne-am cauta un partener care sa-l alegem pe viata,atunci am cauta bine! In schimb,daca-l iei pe principiul"las' ca vedem cum merge..."nu-i de mirare ca strangi anul si relatia...

Am doua prietene,care satule de celibat si de faptul ca printul pe care-l faurisera ele printr-un soi de genetica bizara,nu exista(barbat-de-casa,intelectual,sarmant,om-de-societate,fidel,iubitor,credincios ortodox)si-au luat adio de la fantezii si s-au maritat cu barbati mai jos de criteriul si de IQ-ul lor(si asa abia,abia caci barbatii nu se lasa casatoriti cu una,cu doua,chiar daca sunt vai si amar).
Barbatii respectivi le trateaza bine,mai ales ca sunt traditionalisti si femeia este respectata ca"mama a copiilor mei"si "stapana casei".In plus,cunosc faptul ca sunt mai destepte decat ei si asta le da fetelor inca un avantaj,sunt puse pe un pedestal,cumva.

Deocamdata nu ma pot pronunta pt esec sau succes,in aceste 2 exemple insa inclin sa cred ca vor fi niste familii satisfacute,conteaza ca si fetele sunt de la tara si un pic mai traditionaliste decat noncomformistele de la oras ,in sensul ca au renuntat la statutul modern,chic de altadata si au imbratisat o viata mai casnica,fara prea multe mofturi.

Eu ii ador pe oamenii muncitori,ii respect in relatii profesionale insa nu cred ca as continua discutia in mod privat ...La un moment dat,m-am intalnit cu un sofer de tir,insa nu am rezistat discutiilor,purtarilor,bancurilor deocheate si rasului prostesc.Important este ca am incercat.
Probabil conteaza si modelul parintesc,ca fata cauti un partener dupa patternul tatalui iar ca baiat dupa cel al mamei...

Nu cred ca este vorba neaparat despre"studii"ci in special despre educatie,bune maniere,bun simt si purtari alese,asa cum ii sta bine oricarui cavaler :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.

Last edited by Yasmina; 31.05.2012 at 18:52:05.