View Single Post
Vechi 31.05.2012, 15:18:54
ghindocica ghindocica is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.06.2010
Implicit pentru Dumitru

Hai sa-ti povestesc ce mi s-a intamplat mie. Cainele meu a patit ceva la gat si mergea stramb. Il vede tata si zice: aaaaa numai Georgica mi l-a batut.(Georgica fiind dascal la Biserica). Seara vecinul lui Georgica, se imbata si incepe sa vorbeasca tare prin curte si zice: Lasa Georgica ca vezi tu ce patesti ca i-ai omorat cainele lui Mihaela si a vorbit ea deja cu parintele sa te concedieze. Ma trezesc acasa cu Georgica,( mai avea un pic si plangea): Mihaela,ai vorbit cu parintele sa ma dea afara, eu nu i-am facut nimic cainelui tau. - uuuuppppsssss, stai linistit mai, habar nu aveam de ce se intamplase si deja in mintea omului cineva efectuase o intreaga actiune in numele meu. Asa ca sa fim atenti. Ca asta vrea cel rau: sa facem exact invers de cum ne indeamna Domnul. Domnul zice:
Sa va iubiti unul pe altul dar daca nu suntem atenti ajungem sa ne uram unii pe altii.
Mentionez ca nu sunt nici macar ruda cu parintele. Asa ca...gandul bun inainte de toate si vazand Dumnezeu straduinta nostra schimba El starea lucrurilor. Daca iti face placere sa-mi raspunzi, astept. Cu bine!
Reply With Quote