View Single Post
Vechi 31.05.2012, 12:27:32
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MihaiG Vezi mesajul
Adioca, ceea ce propavaduiesc ortodoxistii, vezi Catalin2,
V-am rugat de mai multe ori sa nu ma mai atacati, mai ales ca acuzatiile dvs. sunt cauzate intotdeauna de confuziile si neintelegerile dvs. Ca intotdeauna mi-ati rastalmacit cuvintele, eu am dat raspunsul complet la alte acuzatii ale dvs., probabil nu ati mai citit mesajul ca nu ati mai raspuns: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=782
Eu am dat raspunsul de ce BO nu are mai multi membrii, nu ca nu se face misionarism, am spus doar ca omul nu vine doar ca il convinge cineva.
Ati devenit catolic abia acum doi ani, pana atunci ati spus ca ati fost ateu. Inca dinainte v-ati inscris pe forumul ortodox si imediat dupa ce ati devenit catolic ati inceput sa ii invatati pe ortodocsi, sa va impuneti noua doctrina uneori cu agresiune. E evident ca aveti putine cunostinte acumulate in doi ani, nu inteleg de ce simtiti nevoia sa va dati parerea in orice, unele lucruri chiar nu le cunoasteti. Si mai interesant e ca incercati sa faceti ordine in ortodoxie, stiti cine e ortodox, cine nu e, cum trebuie sa fie. Ati vazut ca daca v-ati adresat normal v-am raspuns normal, dar am observat ca de cand ati reintrat tot timpul s-au creat dispute. Nu va place sa fie numiti catolici intr-un fel, dar doar ca sa puteti sa atacati dvs., va e teama doar ca nu puteti impune punctul de vedere. Dvs. incercati tot timpul sa dezbinati.